shërbim

Fasada e ventiluar janë një zgjidhje interesante teknik i adoptuar në fushën e ndërtimit, e cila lejon një kursim të konsiderueshëm të energjisë.


Të Veshje vented përbëhet nga krijimin e një shtresë e jashtme e jashtme për çdo lloj ndërtese apo ndërtesë. Kjo garanton me një jastëk të ajrit mbahet mes fasada e jashtme dhe muret e ndërtesës, komoditetin termik të ndërtesës ..

oltre parete ventilata Si mund 'ta imagjinoni, një zgjidhje të këtij lloji është e dobishme për të thyer koston e pronësisë. ventiluar fasada: avantazhet themelore Një fasada e jashtme e këtij lloji, duke lejuar dy gjëra që duken të papajtueshme. Nga njëra anë, breathability "e murit të ndërtimit. Në të njëjtën kohë mbron nga shiu dhe kushteve tjera atmosferike. Cio 'ndodh në sajë të xhaketë e jashtme dhe se' montuar në një kornizë metalike, e vendosur drejtpërdrejt kundër mureve të ndërtesës, duke ruajtur "të qëndrueshme nga agjentët e jashtëm atmosferike dhe duke formuar një boshllëk të dobishme ajrit. Kjo Hapësirë ??ndërmjet dhe "duhet të konsiderohet si një dhomë ventilimit lidhur me jashtë përmes gojës diaerazione. Ky i fundit, duke lejuar kalimin e ajrit, duke krijuar një proces ventilim natyror i njohur me emrin e efektit oxhak. Ky efekt, për shkak të ndryshimit të temperaturës në mes të interspacio dhe mjedisin e jashtëm, creaun airflow e dobishme edhe për një arsye tjetër. Transmetimin muret e jashtme të ndërtesës, në fakt, ajo eliminon ├ždo trashje që mund të ndodhin në mes të brenda dhe jashtë e një mjedisi.

fasadat ventiluar: përfitimet në aspektin e kursimit të energjisë

Veshja ventiluar të kontribuojë adaumentare efektin izolues, si termik dhe akustik. Në fakt shtresë ponendouno e material izolues brenda zgavrën dhe respektimi i ndërtesës, ajo kontribuon acoibentare ndërtimit. Avantazhet në aspektin e energjisë dhe kursimin e energjisë termike janë mbrojtja net. Në muajt e dimrit ngrohjes është i shpërndarë nga muret rrethues shumë më tepër "ngadalë se në kushte normale të ekspozimit dhe dështimin kondensimi parandalon myk në muret

oltre parete ventilata Muret e ventiluar mirë ventiluar Fasadat: një lëkurë e dytë për ndërtimin në muajt e verës Në vend të kësaj ajo krijon një lloj mburojë ngrohjes të aftë për të ruajtur më të ulët temperaturën e brendshme. Në këtë mënyrë, shtëpia është ruajtur më shumë 'të freskët dhe nuk është prekur nga të nxehtit e jashtme, e cila vështirë depërton. Indefinitiva, fasada ventiluar rappresentanouna zgjidhje nga avantazhet padyshimtë të rendit energjik. Ato gjithashtu mund të përfaqësojë një mënyrë alternative për të rinovuar ndërtesat, gjithashtu nuk është ndërtuar rishtas, rinovimit estetikë dhe arkitekturës.


Sistemet tona Anchorage

TWS1

ankorimin pjatë sistem i tipit anulohet prerje Në këtë rast struktura përbëhet nga: - bare horizontale të vazhdojë të mbështesë dhe të mbajtjes në përmbysjen e pllakave të murit; - Mesazhe vertikale me seksionin horizontal në ? vendosur në distanca të ndryshme në varësi të ekspozimit ndaj ngarkesa me erë të shkaktuara nga lartësia e ndërtesave; - Kllapa e appensione e kornizave, me formë këndore, të detyruar të strukturës së 'ndërtesës, mundësisht në korrespondencën e uljes së dyshemesë dhe buzë trarëve të betonit të armuar; - Bracing kllapa, me formë këndore, e pozicionuar përgjatë zhvillimin e ndarje të drejtë vertikale në varësi të shtrirjes së presioneve dhe depresioneve risultnti suckers në pjesën e konsideruar fasadës;

TWS2

sistemi Anchorage e pllakave të tipit anulohet prerje Në këtë rast struktura përbëhet nga: - crosspieces horizontale për mbështetjen e vazhdueshme dhe mbajtjen në tilting e pllakave që mbulojnë; - Mesazhe vertikale me seksionin horizontal për T vendosur në distanca të ndryshme në varësi të ekspozimit ndaj ngarkesa me erë të shkaktuara nga lartësia e ndërtesave; - Kllapa e appensione e kornizave, me formë këndore, të detyruar të strukturës së 'ndërtesës, mundësisht në korrespondencën e uljes së dyshemesë dhe buzë trarëve të betonit të armuar; - Bracing kllapa, me formë këndore, e pozicionuar përgjatë zhvillimit të distancës vertikale midis njerëzve të drejtë në funksion të subjektit presion dhe vakum thithje gota në risultnti konsiderohet pjesa e parë;

TWS3

veshja ventiluar në prodhim gresi porcelani - sistemi Montimi i pllakave të ekspozuara në këtë rast struktura përbëhet nga: - grepa Stainless ├želiku për mbështetjen dhe mbajtjen e tilting e pllakave; - Mesazhe vertikale me seksionin horizontal për T vendosur në distanca të ndryshme në varësi të ekspozimit ndaj ngarkesa me erë të shkaktuara nga lartësia e ndërtesave; - Kllapa e appensione e kornizave, me formë këndore, të detyruar të strukturës së 'ndërtesës, mundësisht në korrespondencën e uljes së dyshemesë dhe buzë trarëve të betonit të armuar; - Bracing kllapa, me formë këndore, e pozicionuar përgjatë zhvillimit të distancës vertikale midis njerëzve të drejtë në funksion të subjektit presion dhe vakum thithje gota në risultnti konsiderohet pjesa e parë;

tws4

ventiluar në astar prodhim gresi porcelani - ankorimin pjatë sistemit fshehur në këtë rast Struktura përbëhet nga: - bare vazhdueshme horizontale për mbështetje dhe mbajtje në kthimin e pllakave veshja;; - Mesazhe vertikale me seksionin horizontal për T vendosur në distanca të ndryshme në varësi të ekspozimit ndaj ngarkesa me erë të shkaktuara nga lartësia e ndërtesave; - Kllapa e appensione e kornizave, me formë këndore, të detyruar të strukturës së 'ndërtesës, mundësisht në korrespondencën e uljes së dyshemesë dhe buzë trarëve të betonit të armuar; - Bracing kllapa, me formë këndore, e pozicionuar përgjatë zhvillimit të distancës vertikale midis njerëzve të drejtë në funksion të subjektit presion dhe vakum thithje gota në risultnti konsiderohet pjesa e parë;

tws5

Stone veshja - Sistemi Anchorage të pllakave të anulohet Në këtë rast struktura përbëhet nga: - bare horizontale të vazhdojë të mbështesë dhe të mbajtjes në përmbysjen e pllakave të murit; - Mesazhe vertikale me seksionin për të? vendosen në distanca horizontale e ndryshueshme si një funksion të ekspozimit ndaj ngarkesave me erë të shkaktuara nga lartësia e ndërtesave; - Kllapa e appensione e kornizave, me formë këndore, të detyruar të strukturës së 'ndërtesës, mundësisht në korrespondencën e uljes së dyshemesë dhe buzë trarëve të betonit të armuar; - Bracing kllapa, me formë këndore, e pozicionuar përgjatë zhvillimit të distancës vertikale midis njerëzve të drejtë në funksion të subjektit presion dhe vakum thithje gota në risultnti konsiderohet pjesa e parë;


E mail

info@oltrespa.it

Facebook

oltrespa

Tepelene

  00355/0695491313

Perlat

 0039/3911717593

Albania

selinë operative

Rruga Levan Tepelene km 11

Fier

Sede in Italia:

Via Madre Teresa di Calcutta, 109
61030 Cartoceto (PU)
Italy

questo sito usa cookies per maggiori informazioni