Oltre Srl

Oltre shpk Oltre shpk eshte specializuar ne realizimin e fasadave te ventiluara me perdorimin e profileve ne bashkim te aluminit nderthures EN AW - 6063 T66 me matrica ne perberje ose ne celik INOKS.

Dallohet pervec kesaj per venien ne pune dhe furnizim te te gjitha llojeve te gureve natyrore per finitura te brendshme, si veshje te shkalleve, sheshpushime, pragjeve dhe pragjeve te dritareve, Oltre shpk studion, projekton dhe perpunon.

Prodhon dhe vendos fasada te ventiluara teleskopike me profile me seksion "T","L","O", per nje perdorim ne efaredolloj tipi te struktures se ndertimit dhe per edo lloj: Mermer, i perpunuar, Gres porcellanato, Hpl, laminato. Te tilla sisteme kane kontribuar ta bejne ate nje lider ne sektorin kombetar .

Per realizimin e fasadave te ventiluara Oltre shpk disponon nje Zyre Teknike serioze eficiente.

facebook


E mail

info@oltrespa.it

Facebook

oltrespa

Tepelene

  00355/0695491313

Perlat

 0039/3911717593

Albania

selinë operative

Rruga Levan Tepelene km 11

Fier

Sede in Italia:

Via Madre Teresa di Calcutta, 109
61030 Cartoceto (PU)
Italy

questo sito usa cookies per maggiori informazioni